Olga

Przeczytajcie historię Olgi, która nadal wierzy, że zdobędzie ŚWIAT a to co ją teraz dotknęło pokona. Czy zechcecie pomoc Oldze ? , wierzymy, że TAK.

Mam na imię Olga i mam 29 lat. Jeszcze kilka lat temu sądziłam, że mogę zrobić wszystko, a świat stoi przede mną otworem. Pracowałam, uczyłam się, rozwijałam swoje pasje dążąc do tego, co
zawsze było moim marzeniem, czyli pracy z dziećmi z dysfunkcjami rozwojowymi. Rozpoczęłam studia doktoranckie z wiarą, że bez problemu zmierzę się z kolejną poprzeczką rozwoju naukowego. Nie spodziewałam się żadnych przeszkód ani kłopotów zdrowotnych. Od 2016 roku rozpoczęły się moje problemy z kręgosłupem.
Aktualnie jestem po 7 operacjach przeprowadzonych w ciągu dwóch lat, z których większość
zakończyła się powikłaniami. Uszkodzone nerwy i silne osłabienie kręgosłupa nie pozwalały mi się poruszać – musiałam na nowo uczyć się chodzić. Dziś mogę poruszać się bez narzędzi
ortopedycznych, jednak każdego dnia walczę z porażającym bólem. Leczę się, rehabilituję i usprawniam, ale wyczerpałam już opcje oferowane przez NFZ. Aby zachować sprawność ruchową przynajmniej na obecnym poziomie, musiałam podjąć leczenie prywatne. Szansą dla mnie jest
podjęcie nierefundowanego, niedostępnego w Polsce leczenia metodą FSM (Frequency Specific Microcurrent) oraz ciągła rehabilitacja i celowane zabiegi przeciwbólowe, co wiąże się z
ogromnymi kosztami, których ja sama ani moja rodzina nie jesteśmy w stanie udźwignąć po tak długim i kosztownym dotychczasowym leczeniu.

Proszę o wsparcie, dziękuję

Olga