PRZERWA URLOPOWA od dnia 01.08.2018 roku do dnia 31.08.2018 roku

Dzień dobry

Uprzejmie informujemy, iż zaplanowaliśmy przerwę urlopową od dnia 01.08.2018 roku do dnia 31.08.2018 roku.

Zespół Fundacji Oliwia, życzy udanych wakacji.  ; )

2018-07-21 | więcej »

Krzyś Niklas - trzy lata póżniej

Mam na imię Krzyś. Mam 3 lata. Jestem wyjątkowy, ponieważ posiadam dodatkowy chromosom 21- mam trisomię 21 czyli zespół Downa.Jestem bardzo wesołym chłopcem, uwielbiam muzykę i granie na różnych instrumentach. Od niedawna samodzielnie chodzę, nauczyłem się też podskakiwać. Muszę jeszcze dużo pracować z panią logopedą... choć rodzice świetnie mnie rozumieją.

2017-02-21 | więcej »

Zuzia... Zuzka... Zuzanka ....

Pomóżmy Zuzi wejść do świata bajek, piosenek, śmiechu...

...do świata dźwięków

2017-02-08 | więcej »

Waleczny Krzyś

Nasz synek Krzysiu Niklas jest wyjątkowy od samego początku- także poprzez posiadanie dodatkowrgo chromosomu 21 (trisomia 21- zespół Downa). Krzysiu przyszedł na świat jako wcześniak w 35 tygodniu ciąży 28 listopada 2013 r. poprzez cięcie cesarskie. Mierzył zaledwie 50 cm i ważył 2500g. Oddychał jednak samodzielnie, był wydolny krążeniowo. Ze względu na powikłania w ciąży został zabrany od razu na oddział intensywnej terapii na oddziale neonatologii.

2017-02-08 | więcej »

PODZIĘKOWANIE RODZICÓW CALINECZKI

Pragniemy bardzo serdecznie podziękować Fundacji Oliwia oraz wszystkim darczyńcom za pomoc w sfinansowaniu kosztów zakupu specjalistycznej szczepionki przeciwko wirusowi RSV dla naszej najmniejszej córki Olgi Michalak.

2013-04-10 | więcej »
1 [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] następna >>>